top of page

"Phobos, Harmonia, Deimos - Diptedir Hakikat" Tüm Kütüphanelerde!

Güncelleme tarihi: 1 gün önce

15.11.2023 tarihinde yayımlanan ve tüm kütüphanelere birer birer gönderilmeye başlanan "Phobos, Harmonia, Deimos - Diptedir Hakikat" bu kısa süre içerisinde aşağıda göreceğiniz kütüphanelere ulaşmış ve raflarda yerini almaya başlamıştır; Korku Felsefesi de ona eşlik etmektedir. Bu listeler her hafta güncellenecektir.


Ulaşmasını istediğiniz kütüphane varsa benimle iletişime geçmeniz beni çok mutlu edecektir, zira göndermediğim ya da gözümden kaçan birçok kütüphane mutlaka vardır, bu durumda talebinizi değerlendirip sizin istediklerinize öncelik vererek ulaştırırım. Eğer aşağıdaki listelerde gördüğünüz kütüphaneleri ziyaret ettiğinizde kitabı bulamıyorsanız bana bilgi verirseniz takibini yapabilirim.


  • Her üniversitenin kendi katalog sayfasından tarama yapıp kitabın hangi kütüphanede rafta olduğunu, ödünç alınıp alınmadığını görebilirsiniz.

  • Kitabın il ve ilçe halk kütüphanelerindeki raf durumunu ise güncel olarak bu linkten takip edebilirsiniz: http://koha.ekutuphane.gov.tr/cgi-bin/koha/opac-search.pl?advsearch=1&idx=au%2Cwrdl&q=okan+%C3%B6zel&weight_search=on&do=Ara&multibranchlimit=&sort_by=relevance

  • En alttaki listede gördüğünüz kütüphanelerin de tıpkı üniversiteler gibi kendi katalog sayfaları vardır. Kitabı bulmak için o kütüphanelerin sayfalarında katalog tarama bölümüne kitapların adlarını yazmanız yeterlidir.

  • Listede "İşlemde" yazanlar kitabın kütüphaneye ulaştığını ve rafa çıkmak üzere kataloglanma aşamasında olduğunu gösterir.


Aphrodite'nin oğlunun iki bin yıl sonra Ölüler Diyarı'ndan Dünya'ya getirdiği ölümsüz mesajlar tüm kütüphane okuyucularına açıktır.


Bunlara ilaveten kütüphaneleri ziyaret edenler kitapların resimlerini bana gönderirse çok sevinirim. Birkaçını aşağıda göreceksiniz. Teşekkürler.

09.12.2023 / Okan Özel

Son Güncelleme: 30.04.2024



















Sizlerden gelen bazı fotoğraflar, teşekkürler!































249 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page