top of page

10 Kitap Hediye! Aphrodite'nin oğlunun mesajlarını okumaya hazır mısın?

Güncelleme tarihi: 18 Ara 2023

Herkese merhabalar,


"Phobos, Harmonia, Deimos - Diptedir Hakikat" tüm üniversite, il halk kütüphaneleri ve iki yüze yakın ilçe halk kütüphanesine bağış olarak gönderilmiş, okumak isteyen ve kütüphanelere giden herkes için kitaba ulaşmak son derece kolay hâle gelmiştir.


15.11.2023 tarihinde yayımlanan, ilk baskısı satışa bile çıkarılmayan, bir ay gibi kısacık sürede güzel ülkemizin tüm şehirlerindeki kütüphanelerin raflarına yerleşen, üstelik her geçen gün erişilebilirliğini daha da artıran ve benim eserim değil senin başyapıtın olacak bu kitabın amacı gün geçtikçe kendisine ilgi duyup ihtiyacı olan herkese ulaşmaktır.


Şimdi de sıra Instagram sayfasında kitap paylaşımı yapan değerli okuyuculara geldi... Evet, gelecek sene 2. baskıya girmeden önce, okuduğu kitapları Instagram'da yorumlayıp herkesle kıymetli görüşlerini paylaşan 10 kişiye satışa çıkarılmayacağı için hâliyle çok az kişinin sahip olacağı 1. baskı kitabı 31.12.2023 tarihinde yapacağım çekilişle hediye olarak göndereceğim.


Senin de Instagram'da kitap sayfan varsa, okuduğun kitaplar hakkındaki değerli yorumlarını İnstagram'da herkese faydalı olmak adına paylaşıyorsan çok basit birkaç şartı yerine getirerek Aphrodite'nin oğlunun 13 ana bölümden oluşan ve tam 570 sayfa süren mesajlarını okuyabilirsin.


Ä°ÅŸte ÅŸartlar:

1) Felsefe ve mitoloji okuyup İnstagram'da değerli görüşlerini paylaşmak

2) www.korkufelsefesi.com web sayfama sadece mail adresinle ücretsiz abone olmak

3) Instagram'da @felsefekitapyorumu'nu takip etmek

4) @felsefekitapyorumu'nun kitaplarımla ilgili son iki gönderisini beğenip kaydetmek

5) @felsefekitapyorumu'nun kitaplarımla ilgili son gönderisine bir arkadaşını etiketleyip yorum yapmak

6) @felsefekitapyorumu'nun kitaplarımla ilgili son gönderisini hikâyende paylaşmak


Bu çok basit 6 şartı sağlayan değerli okuyucularım arasından 31.12.2023 akşamı saat 20:00'da çekiliş yapacak ve aynı akşam kazanan 10 kişiyi hem bu sayfada hem de Instagram'da ilan edeceğim. Böylece hepsi yılbaşına çok güzel bir hediye kazanarak girmiş olacak.


Kazananlar adres ve telefon numaralarını ya Instagram'da DM’den ya da bu sayfanın form veya sohbet bölümünden iletebilecekler.


Şartları sağlayan kıymetli okuyucularıma kitaplar imzalı ve kargo ücreti tarafımdan ödenmiş bir şekilde hediye olarak gönderilecektir. Kargoları göndermeye yeni yılın ilk haftası başlayacağım.


Haydi o halde, durmayalım, tam 2 haftamız var! Siz şartları sağlamaya başlayın, 31.12.2023 akşamı yılbaşı çekilişi yaparcasına coşkuyla çekilişimizi yapalım ve kazananları birer birer açıklayalım. Yeni yılın ilk haftası da hediyelerinizi imzalayıp teker teker şanslı 10 kişinin adresine göndermeye başlayayım.


Yeni yılınız şimdiden kutlu olsun, sağlıklı, huzurlu, mutlu ve neşeli bir yılda Aphrodite'nin oğlunun ölümsüz mesajları hayatınızdan hiç eksik olmasın, sizlere yaşam yolunda rehberlik edip yolunuzu aydınlatsın. Soruları olanlar buradan veya @felsefekitapyorumu sayfası üzerinden grup yöneticilerine sorabilir.


Benden çok daha değerli bir ses duymaya çok yakınsın... Duy Phobos'un ilahi sesini!


Sevgi ve saygılarımla,

Okan Özel

17.12.2023



















29 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page